OSOBNI PODATCI

Verified
Spol

ADRESA

Volunteer
PODRUČJE U KOJEM ŽELITE VOLONTIRATI
Activity
Privacy
Privacy accepted

Autoriziram korištenje mojih osobnih podataka kako bi me se kontaktiralo i informiralo o misiji i projektima Radio Marije poštom, elektroničkom poštom, sms-om, telefonom ili drugim elektroničkim medijima.

 

"Po volontarijatu kršćanin postaje svjedok božanske ljubavi; naviješta je i čini opipljivom hrabrim i proročkim pothvatima"

Sveti Papa Ivan Pavao II

 

VOLONTIRANJE IZ LJUBAVI PREMA GOSPI

Radio Marija je uvelike volonterski radio. Volontiranje ima svoj izvor u ljubavi prema Gospi. Svi koji su u programu ili na neki drugi način pomaže na Radiju, moraju se osjećati pozvani za tu službu. Njihova nazočnost i njihova djelatnost je odgovor i dar Djevici kojoj je potreban njihov rad. „Žetva je obilna, a radnika malo! (Lk 10,2).

Volontiranjem na Radio Mariji pomažete nam odgovoriti na poziv naše Nebeske Majke na ljubav, obraćenje i dobra dijela. Radio Marija postoji i djeluje po velikoj i nesebičnoj ljubavi brojnih volontera uključenih u ovaj svjetski projekt.

POSTANITE VOLONTER!

Jedna od temeljnih vrijednosti Radio Marije je volontiranje kao misionarsko zalaganje na projektu Radio Marije kako bi se svijetom naviještala Radosna vijest. Svaki vaš trenutak, nama je dragocjen, svaki vaš trud i zalaganje daju potporu našem svakodnevnom djelovanju.

Volonterski se možete ostvariti u područjima tehnike, uredskim poslovima, programu i terenskom radu.

Dođite, pridružite se, darujte svoj trenutak Mariji. Vaših nekoliko sati tjedno ili mjesečno značajni su za naše djelovanje. Svaki je vaš darovani trenutak dragocjen i kad je vremenski relativno malen!

PODRUČJA VOLONTIRANJA

Volonteri

VOLONTIRAM JER...

Testimony  Volontiram zato što me ispunjava činjenica da netko tko nas sluša možda na temelju neke emisije može naci utjehu i promijeniti svoj život. Radio je glas koji se daleko čuje, a talente koje imamo potrebno je podijeliti s drugima - besplatno primiste, besplatno dajte (Mt 10,8)

Lucija

 

Testimony  Volontiranjem želim obogatiti slušatelje stručnim kao i duhovnim znanjem i bogatstvom, kako zdrave, tako i bolesne u duhu, duši i tijelu ali, želim biti i pozitivan i zahvalan glas u svakom srcu i domu koji slušanjem Radio Mariju, uvijek prepoznaju dobre namjere i dobro se osjećaju, jer pripadaju velikoj obitelji i glasu Radio Marije

s. Augustina Barišić

 

Testimony  LVolontiram na Radio Mariji jer se tamo osjećamo dobrodošlo, jer tamo vlada pravi mir i jer je plodonosno

Josip

 

Testimony  Volontiranje me ispunjava,jer tako činim dobro sebi, a i drugima oko mene, a posebice kada je to vezano za Božju riječ

Božidar