Postani dio našeg naviještanja Radosne vijesti

ISPUNITE SLJEDEĆI OBRAZAC I KONTAKTIRAT ĆEMO VAS U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU

Osobni podatci
Adresa
PODRUČJE U KOJEM ŽELITE VOLONTIRATI
NAPIŠITE NAM NEŠTO KAKO BISMO VAS BOLJE UPOZNALI
Privatnost

Autoriziram korištenje mojih osobnih podataka kako bi me se kontaktiralo i informiralo o misiji i projektima Radio Marije poštom, elektroničkom poštom, sms-om, telefonom ili drugim elektroničkim medijima.

Po volontarijatu kršćanin postaje svjedok božanske ljubavi; naviješta je i čini opipljivom hrabrim i proročkim pothvatima 

Sveti Papa Ivan Pavao II

VOLONTIRANJE IZ LJUBAVI PREMA GOSPI

 

Radio Marija je uvelike volonterski radio. Volontiranje ima svoj izvor u ljubavi prema Gospi. Svi koji su u programu ili na neki drugi način pomaže na Radiju, moraju se osjećati pozvani za tu službu. Njihova nazočnost i njihova djelatnost je odgovor i dar Djevici kojoj je potreban njihov rad. „Žetva je obilna, a radnika malo! (Lk 10,2).

Volontiranjem na Radio Mariji pomažete nam odgovoriti na poziv naše Nebeske Majke na ljubav, obraćenje i dobra dijela. Radio Marija postoji i djeluje po velikoj i nesebičnoj ljubavi brojnih volontera uključenih u ovaj svjetski projekt.

 

POSTANITE VOLONTER!

 

Jedna od temeljnih vrijednosti Radio Marije je volontiranje kao misionarsko zalaganje na projektu Radio Marije kako bi se svijetom naviještala Radosna vijest. Svaki vaš trenutak, nama je dragocjen, svaki vaš trud i zalaganje daju potporu našem svakodnevnom djelovanju..

Volonterski se možete ostvariti u područjima tehnike, uredskim poslovima, programu i terenskom radu.

Dođite, pridružite se, darujte svoj trenutak Mariji. Vaših nekoliko sati tjedno ili mjesečno značajni su za naše djelovanje. Svaki je vaš darovani trenutak dragocjen i kad je vremenski relativno malen!


PODRUČJA VOLONTIRANJA